foreo.pl Załóż darmowe forum

Dzień Strażaka. Defilada ulicami Opola

Dzień Strażaka. Defilada ulicami Opola

Postprzez andrzej-klarnet Sob Maj 09, 2009 9:17 pm

W sobotę 9 maja, nasza Orkiestra brała udział w Wojewódzkim Święcie Strażaków w Opolu. Zapraszam do obejrzenia filmu na You Tube oraz przeczytaniu artykułu w ramach NTO.
http://www.youtube.com/watch?v=8xtywOXc ... r_embedded - YouTube

http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article ... /898972722 - NTO

Na stronie orkiestry są również zdjęcia z tej imprezy!!
Pamiętaj: atmosfera, klimat oraz przyszłość naszej Orkiestry zależy również od Ciebie! Zanim coś napiszesz przemyśl to dwa razy. Zachęcamy również do zapoznania się z regulaminem forum.
Awatar użytkownika
andrzej-klarnet
Administrator

Dołączenie: Pon Mar 09, 2009 8:49 am

Re: Dzień Strażaka. Defilada ulicami Opola

Postprzez Rafał-beinahe mnozil Nie Maj 10, 2009 6:31 pm

Względem mnie impreza nawet udana, nie którym nawet bardzo dopisywał chumorek.. :D szkoda tylko, że pewne osoby były troche nie fer, ale zawsze mogło być gorzej...

......................................................................................................................

Gra na instrumencie to jest to co nas faktycznie satysfakcjonuje :)
Awatar użytkownika
Rafał-beinahe mnozil

Dołączenie: Wto Mar 10, 2009 9:44 pm

Postprzez marek-kornet Nie Maj 10, 2009 9:49 pm

Szkoda, że to wszystko tak długo trwało - najgorszy był moment odznaczeń :roll: - jak to powiedział kolega, który stał obok mnie "Możemy grać i 4 godziny ciągle ale takie stanie bez celu jest wkurzające" . Nie wiem jak was ale mnie słońce "strzaskało" tak, że skórka pewnie będzie odchodzić płatkami ;) . Zagrane było bardzo przyzwoicie: i w kościele i przemarsz (choć nie zaczęliśmy na rozkaz i z tyłu kompania ruszyła szybciej :| ) i "powitalny" dobrze, tylko trochę zamieszane było z tymi sygnałami na trąbkach....
Awatar użytkownika
marek-kornet

Dołączenie: Pon Mar 09, 2009 9:20 am

Postprzez andrzej-klarnet Pon Maj 11, 2009 7:12 am

No spaliło słońce, równo z rękawami czerowone, tak samo na twarzy (pod daszkiem) no i oczywiście białe miejsce gdzie był zegarek :P
Ale co tam, impreza że hej, szkoda tylko że ani w sobotę ani w niedzielę regionalna TVP3 Opole nic nie pokazała :P
Pamiętaj: atmosfera, klimat oraz przyszłość naszej Orkiestry zależy również od Ciebie! Zanim coś napiszesz przemyśl to dwa razy. Zachęcamy również do zapoznania się z regulaminem forum.
Awatar użytkownika
andrzej-klarnet
Administrator

Dołączenie: Pon Mar 09, 2009 8:49 am

Powróć do Dzień Strażaka 2009

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości